Tanssilattia parketista

Tamminen tanssilattia kestävällä muovipohjalla

Moduuleista koostuva tammiparkettipäällyste, jolla saat hetkessä upean tanssilattian. DanceDeck Deluxe (DKX) on heille, jotka etsivät aitopuista tanssilattiaa, mutta eivät tarvitse suuripaneelista järjestelmää. DKX näyttää upealta puulattialta, tammiparketti yhdistettynä polypropeeni pohjan kestävyyteen ja käytännöllisyyteen. DanceDeck Deluxe sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan käyttää sekä sisä-, että ulkotiloissa. DKX on erittäin suosittu valinta juhlatelttoihin, hotelleihin ja lomakeskuksiin. DKX on paras valinta häihin ja muihin tapahtumiin, joissa tarvitaan puulattian eleganssia, mutta samalla vaaditaan käytännöllistä, kestävää ja helposti asennettavaa järjestelmää.

Käytännöllinen ja kevyt
DanceDeck Deluxe lattialaatat ovat samankokoisia ja –painoisia, kuin DanceDeck-laatat – 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm, painavat vähemmän kuin 907g ja niissä on yksinkertainen 7-lukon kiinnityssysteemi. DKX:ssa on myös sama markkinoita johtava 7-lukon systeemi, joka on erittäin helppo asentaa ilman työkaluja. Pieni laattakoko mahdollistaa rakentamaan juuri sen kokoisen tanssilattian kuin sinä tarvitset ja sillä pääsee helposti myös ahtaisiin kulmiin – etuna suuripaneeliseen järjestelmään.. Jokaisessa DKX laatassa on 2 kerrosta – ylin kerros on aitoa tammiparkettia. DanceDeck Deluxen pohja on polypropeeni kopolymeeria. Se on suunniteltu erityisesti tukemaan ylintä kerrosta – niin että, se istuu tukevasti perustassa. Tässä muovituessa on monta etua – se hylkii vettä, sopii useimpiin pintoihin, antaa kestävän lukitussysteemin ja tekee laatasta kevyen käsitellä. Kanavoitu alapinta huolehtii salaojituksesta ja ylimääräisistä vuodoista – tämä antaa lisätukea pehmeillä tai epätasaisilla pinnoilla.

Asennus

DanceDeck Deluxen yksinkertainen klikkaussysteemi mahdollistaa nopean asennuksen ilman työkaluja. Kaikki osaavat kasata tämän siirrettävän tanssilattian. 3,658m x 3,658m kokoisen tanssilattian kokoaa 2 henkilöä puolessa tunnissa! Jotta asentaminen olisi vielä helpompaa, DanceDeck Deluxe toimitetaan valmiiksi kootuissa 91,44cm x 91,44cm paneeleissa. Patentoitu 7-lukon liitäntä (eniten lukkoja per levy markkinoilla) antaa markkinoiden helpoimman ja varmimman lukituksen siirrettävissä tanssilattioissa. Katso asennusajat ja –ohjeet.

Värit
Puinen DanceDeck Deluxe on saatavilla 2 sävyssä – Kastanja ja Aavikko. Reunalistat ovat saatavilla samassa sävyssä.

Kastanja AavikkoVaihtoehdot
Tuotamme kaikki siirrettävät tanssilattiamme, joten voimme toteuttaa monia, räätälöityjä pyyntöjä.

Ota yhteyttä numeroon: +47 940 31 562 tai lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta.

         

Puhdistus ja huolto
DanceDeck Deluxe on helppo puhdistaa ja huoltaa millä tahansa, tavallisella uretaani-lattianpesuaineella.

 


  Kuljetuskärry
Sopiva kuljetuskärry on saatavilla – tämä säästää asennus- ja purkuaikaa. Sitä voidaan käyttää myös varastoinnissa. DanceDeck Deluxe kuljetuskärry on suunniteltu erityisesti 91,44cm x 91,44cm paneelilevyille. Katso erityistiedot.
  Valinnaiset reunalistat
Valinnaiset DanceDeck:n reunalistojen ja kulmapalojen avulla liikkuminen on sujuvaa ja vältetään kompastelut. Ne peittävät samalla lukituksen ja antavat elegantin tanssilattian. DanceDeck:n reunakappaleet ovat muovia, väriltään mustia tai yhteensopivia kastanjan tai aavikon kanssa.
   
      Reunakappaleita on kahta tyyppiä – reunalistat ja kulmapalat. Viimeistelläksesi lattian, sinun tulee tilata molempia. Reunalistat ovat samanpituisia kuin laatat (30,48cm x 6,35cm).