ExpressDeck ja AlphaDeck

Valitse kahden fantastisen järjestelmän välillä ja rakenna ammattimainen lavasi nopeasti ja edullisesti. Suunnittele oma räätälöity ExpressDeck- tai AlphaDeck-lavajärjestelmä, tai valitse AlphaDeck-pakettien joukosta.

ExpressDeck
Yksinkertaisin järjestelmä asentaa ja purkaa
Kestää raskasta painoa
Kevyt ja helppo kuljettaa
Kokoon menevä ja yksinkertainen säilyttää
Voidaan käyttää sisällä ja ulkona
Useita kokoonpano-vaihtoehtoja
Täydellinen valikoima lisävarusteita


AlphaDeck lavajärjestelmä
Yksinkertaisin järjestelmä asentaa ja purkaa
Kestää raskasta painoa
Valitse kolmen erilaisen pinnan välillä
Voidaan käyttää sisällä ja ulkona
Vaihdettavat lattialaatat
Täydellinen valikoima lisävarusteita
Voidaan vuokrata tai ostaa


Multiarena on ilo esitellä AlphaDeck ja ExpressDeck – parhaat tuotteemme moduulipohjaisissa lavajärjestelmissä kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin! Nyt voit itse rakentaa helposti räätälöidyn lavan tai hienostuneen lattiajärjestelmän ilman, että joudut tuhlaamaan rahaasi ja aikaasi palkkaamalla jonkun tekemään työn puolestasi.

ExpressDeck on täysin kokoon menevä, moduulipohjainen lavajärjestelmä, jonka kokoaa nopeasti yksinkin. Se on markkinoiden helpoimmin kuljetettava lavajärjestelmä ja niin kompakti, että se on helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä. Jokainen 122cm x 122cm levy kestää painoa jopa 1342 kg ja on valmistettu kevyestä alumiinista. Lattia asennetaan yksinkertaisesti jalkoihin ja toisiinsa unbrakoavaimella. Portaat, kaiteet ja reunukset on yhtä helppo kiinnittää.

AlphaDeck on universaali, moduulipohjainen ja kuljetettava lavajärjestelmä, joka on 100 % yhteensopiva useimpien muiden moduulijärjestelmien kanssa. Annamme mahdollisuuden rakentaa lavan, jota käytät tänään. AlphaDeck moduulit toimitetaan kahdessa koossa 122cm x 122cm ja 61cm x 122cm ja painorajoitus on jopa 1134 kg / 122cm x 122cm paneeli. Siirrettävissä lavajärjestelmissämme on ominaisuuksia, joita ei vanhoista järjestelmistä löydy, esimerkiksi erilaisia pinnoitteita, reikiä johtoja ja kaapeleita varten ja jalat, joiden korkeutta voi säätää. Valitse kolmen erilaisen pinnan väliltä (voidaan myös räätälöidä). Voit suunnitella oman räätälöidyn lavasi, pyydä meiltä apua erityisosissa tai tilaa vain yksi meidän AlphaDeck-sarjoistamme!

ExpressDeck ja AlphaDeck lavajärjestelmät ovat ihanteellisia kokoontumisiin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin kaikenlaisissa tiloissa – kouluissa, yliopistoissa, kirkoissa, nuorisotiloissa, areenoissa, konferenssikeskuksissa, juhlatiloissa ja hotelleissa, kuten myös vuokrafirmoille ja yrityksille, jotka järjestävät erityisiä tapahtumia.

Viimeistele korotettu lattia tai lava pyörätuoleille sopivilla rampeilla, kaiteilla ja portailla. ExpressDeck ja AlphaDeck lavajärjestelmät tarjoavat käyttäjäystävällisiä, moduulipohjaisia ja kuljetettavia lavaratkaisuja, jotka ovat monipuolisia, käytännöllisiä ja edullisia. Ota yhteyttä myyntiedustajaamme keskustellaksesi mahdollisuuksistasi jo tänään.

ExpressDeck kuljetettava lavajärjestelmä

Kevyen ja kuljetettavan lavaratkaisun, ExpressDeck:n, kanssa on helpompi lähteä tien päälle, kuin koskaan ennen.

Taita tukijalat ja asenna mattopintaiset lattialevyt – helppoa ja yksinkertaista. Asenna mahdolliset portaat, reunukset ja kaiteet ja olet valmis konsertteihin, esiintymisiin, erikoistapahtumiin, koulunlopettajaisiin, kokouksiin, puheisiin, keräyksiin, banketteihin, häihin, tanssiesityksiin, näyttelyihin, näytöksiin, messuesittelyihin ja moneen muuhun tapahtumaan!

Yksinkertaisin järjestelmä asentaa ja purkaa
Kevyt ja helppo kuljettaa
Kokoon menevä ja yksinkertainen säilyttää
Useita kokoonpano-vaihtoehtoja
Täydellinen valikoima lisävarusteita
Voidaan vuokrata tai ostaa

Kevyessä alumiinikaiteessa, joka pultataan tukevasti kiinni lavaan ja toisiinsa, on myös tuolistopparit.
Kulutusta kestävä, mattopäällysteinen pinta, joka vaimentaa melua.
Kysy erittäin kestäviä, pyörällisiä kuljetuslaatikoitamme, jotka tekevät säilytyksestä ja kuljetuksesta entistäkin helpompaa.
Taitettavia, alumiinisia tukijalkoja saa erikokoisina, 20cm, 41cm, 61cm, ja 81cm.
Lattia kestää 1342 kg painoa (122cm x 122cm lattia).
Valinnainen reunus antaa lavalle ammattimaisen ulkonäön.
122cm x 30,5cm tukijalalliset tasanteet erikorkuisina räätälöityihin rappusiin.

Kuljetettavat lavajärjestelmät ovat saatavilla sarjana tai suunnitellaan itse. ExpressDeck voidaan helposti tilata kaikki-yhdessä-pakettina, lavasarjoina, porrassarjoina tai itse suunniteltuna, jolloin tilaat kaiken à la carte.

Osta omasi tai vuokraa. AlphaDeck lavajärjestelmiä voi ostaa tai vuokrata. Ota yhteyttä, jos haluat vuokrata lavan.

Moduulipohjainen lavajärjestelmä, joka kestää raskasta painoa.
ExpressDeck on kevyt, mutta kestää itse asiassa 1342 kg / 122cm x 122cm lattia. ExpressDeck sopii sisäkäyttöön ja joissain tapauksissa ulkokäyttöön.

 

 

 

Rakenna uniikki lava muokattavilla, kuljetettavilla lavajärjestelmillämme.
ExpressDeck lavajärjestelmä on täysin moduulipohjainen lavaratkaisu. Standardilevyt ovat 122cm x 122cm kokoisia ja niitä voidaan yhdistää eritasoisiin tukijallisiin kokoonpanoihin. Viimeistele räätälöity lavasi portailla, kaiteilla ja reunuksella. ExpressDeck lavajärjestelmän kanssa mahdollisuudet ovat loputtomat.


Moduulipohjaine lavajärjestelmä on helppo asentaa.
ExpressDeck on helpoin moduulipohjainen lavajärjestelmä asentaa, liittää yhteen, purkaa ja kuljettaa. Taita tukijalat, aseta jalkojen kulmissa oleva lukitusmekanismi linjaan lavassa olevien reikien kanssa ja kiinnitä mukana tulevalla unbrakoavaimella. Kun lavan osat on asennettu, ne voidaan liittää yhteen piilotetuilla lukoilla samalla unbrakoavaimella. Asenna portaat käyttäen samaa menetelmää.

 

 

Moduulipohjainen lavajärjestelmä – erikoisvarusteet ja tarvikkeet
Viimeistele kuljetettava ExpressDeck lavajärjestelmäsi kaiteella, portailla, reunuksella, sekä kuljetus- ja säilytyslaatikoilla.