Vastauksia kysymyksiisi tanssilattioistamme

DanceDeck ja DanceDeck Deluxe
DanceDeck Pro

DanceDeck ja DanceDeck Deluxe:

1. Minkä tyyppisille tansseille DanceDeck ja DanceDeck Deluxe soveltuvat?
DanceDeck on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin sosiaalisiin tanssitilaisuuksiin, häihin ja muihin erityistilaisuuksiin. DanceDeck:a voidaan käyttää myös tanssisaleissa, tanssistudioissa ja siirrettävänä harjoituslattiana ammattitanssijoille.

2. Missä väreissä lattiat ovat saatavilla?
Vinyylinen DanceDeck on saatavilla 4 värissä – Tumma puu, Vaalea puu, Musta ja Valkoinen. DanceDeck Deluxe on saatavilla 2 värissä – Kastanja (lämmin punaruskea) ja Aavikko (vaalea koivu). Katso värit.

3. Mistä DanceDeck on tehty?
DanceDeck tanssilattia koostuu kahdesta kerroksesta: pohja polypropeenia ja pinta vinyylilaminaattia. Tämä pohja on vesitiivis, joustava ja kestävä. Pohjassa on urat, jotka antavat vakautta ja huolehtivat salaojituksesta. DanceDeck Deluxe koostuu myös kahdesta kerroksesta, ainoa ero on, että pinnassa on käytetty vinyylilaminaatin sijasta aitoa tammiparkettia. Katso erityistiedot.

4. Mistä DanceDeck Deluxe on tehty?
DanceDeck Deluxe koostuu myös kahdesta kerroksesta (katso ylempää), ainoa ero on, että pinnassa on käytetty vinyylilaminaatin sijasta aitoa tammiparkettia. Katso erityistiedot.

5. Mitä eroa on vinyylillä ja puulla?
DanceDeck (vinyyli) ja DanceDeck Deluxe (puu) ovat molemmat samanlaisen pohjan päällä, Pinnat ovat erilaiset. Valitse vinyyli, jos etsit edullista ja käytännöllistä vaihtoehtoa. Vinyyli on puista versiosta edullisempi ja helpompi puhdistaa ja huoltaa. Valitse puinen vaihtoehto, jos etsit eleganttia, aidosta puusta tehtyä lattiaa. Katso värit/Sävyt.

6. Haluan tietää hinnan, mutta en löydä hinnastoa, miksi?
Meillä ei ole hinnastoa, koska kaikki tarjouksemme sisältävät rahdin. Saat nopeasti perusteellisen tarjouksen täyttämällä ja lähettämällä tarjouspyyntölomakkeen: Pyydä tarjous.

7. Vuokraatteko tanssilattioita?
Suunnittelemme aloittavamme lattioiden vuokraamisen Norjassa. Kerromme asiasta lisää myöhemmin

8. Kuinka kauan kestää asentaa 6,096m x 6,096m tanssilattia?
Normaali asennusaika tämän kokoiselle tanssilattialle on 45 minuuttia kahdelta henkilöltä. Katso Asennusaikataulukko.

9. Mielestäni lampun vaihtaminen on vaikeaa, pystynkö asentamaan itse DanceDeck tanssilattian?
Kyllä, kaikki pystyvät siihen. Yksinkertainen klikkaussysteemi tekee asennuksesta helppoa. Katso kuinka tanssilattia asennetaan.

10. Tarvitsenko ohjeet asentaakseni DanceDeck:n?
Et välttämättä. Mutta asennusohjeet ovat saatavilla.

11. Mitä tapahtuu, jos joku kaataa juoman lattialle?
Vähäiset sotkut tai edes kevyt sade (jos lattia on ulkona) eivät vahingoita DanceDeck:a tai DanceDeck Deluxea. Pohjan urat on suunniteltu niin, että ne huolehtivat salaojituksesta, jolloin kosteus ei kerry lattian alle ja vahingoita laattoja.

12. Voiko DanceDeck:a käyttää ulkona?
Kyllä, DanceDeck on ihanteellinen juhlateltoissa pidettäviin tapahtumiin ja sitä voidaan käyttää myös ilman telttaa. (Emme kuitenkaan suosittele käyttämään DanceDeck:a voimakkaassa auringonvalossa ja lämmössä.) Tanssilattia voidaan kasata sementille, asfaltille ja lyhyeksi leikatuille nurmialueille.

13. Täytyykö DanceDeck koota tasaiselle alustalle?
DanceDeck:n erikoissuunniteltu pohja antaa vakautta myös epätasaisilla pinnoilla, joka mahdollistaa DanceDeck:n asentamisen mäkiseen maastoon ja epätasaiselle alustalle. Suosittelemme kuitenkin käyttämään maalaisjärkeä. Voit pyytää tanssilattianäytteen, että voit itse todeta, jos tanssilattiamme sopii tilaasi.

14. Voidaanko DK ja DKX lattiat asentaa kokolattiamaton päälle?
Riippuu siitä minkälainen matto on mm. nukan paksuudesta ja pituudesta. Suosittelemme käyttöä tiheillä ja matalanukkaisilla matoilla. Teolliset matot ja tavalliset juhlasalien ja hotellien kokolattiamatot toimivat hyvin tanssilattioidemme alla.
Muunlaisten mattojen – esimerkiksi asunnoissa olevien pitkänukkaisten mattojen kanssa käyttöä ei suositella - epävakaa alusta voi aiheuttaa kompastumisvaaran.

15. Voidaanko DK ja DKX lattiat asentaa nurmikolle?
Kyllä, mutta vain lyhyeksi leikatuille nurmikoille, esimerkiksi golf-kentälle. Koska ulkotilat useimmiten ovat epätasaisia, suosittelemme vahvasti käyttämään aluslattiaa, esimerkiksi lastulevyjä tai meidän siirrettäviä lattioitamme, EventDeck:a tai UltraDeck:a.

16. Mitä teen, jos joku tanssilattian laatoista hajoaa?
Voit tilata uuden 30,48cm x 30,48cm kokoisen laatan, jos vahinkoja sattuu.

17. Suunnittelen häitä, joihin tulee 200 vierasta, minkä kokoinen tanssilattian pitäisi olla?
Laskemme, että 200 vieraan juhlissa tanssilattialla on jatkuvasti noin 70 henkeä. 70 tanssijalle suosittelemme hankkimaan 5,486m x 5,486m kokoisen tanssilattian. Katso tanssilattian koon laskemistaulukko.

18. Kuinka paljon varastotilaa DanceDeck vaatii?
Suosittelemme varastoimaan DanceDeck:n 91,44cm x 91,44cm paneeliosioina. 6,096m x 6,096m kokoinen, vinyylinen DanceDeck lattia vie tilaa korkeudessa vähän yli 91,44cm (91,44cmx91,44cm paneeleina). DanceDeck Deluxe puinen tanssilattia samassa koossa pinotaan noin 1,372m korkuiseksi. Suosittelemme käyttämään pyörällistä kuljetuslaatikkoa, joihin voit varastoida 91,44cm x 91,44cm paneelit. DanceDeck kuljetuskärry vähentää asennus- ja purkamisaikaa merkittävästi.

19. Haluan musta-valkoisen shakkiruutu-tanssilattian, saanko sen valmiiksi asennettuna niin, että joka toinen laatta on erivärinen?
Ei, saat sen 91,44cm x 91,44cm paneeliosioina. Ne pinotaan vuorotellen mustina ja valkoisina.

20. Kuinka DanceDeck laatat yhdistetään toisiinsa?
Laatat yhdistetään helposti yksinkertaisen klikkauskiinnityksen avulla. Katso tanssilattian asennusohjeet.

21. Onko DanceDeck:ssa reunalistoja?
Kyllä, saatavilla on kaltevia reunalistoja ja kulmapaloja. Reunalistojen avulla kulkeminen lattialle on sulavaa ja samalla peittyy myös klikkauslukitus. Katso tuotetiedot.

22. Kuinka puhdistan tanssilattian?
DanceDeck ja DanceDeck Deluxe on helppo puhdistaa. Käytä mitä vain vahatonta, vinyylille sopivaa pesuainetta DanceDeck:lle. Käytä tavallista, uretaani-lattianpesuainetta puiselle DanceDeck Deluxelle. Poistaaksesi naarmuja käytä SOS tai Brillo puhdistussientä ja hiero kevyesti. DanceDeck Professional tanssilattian puhdistusainetta voidaan käyttää turvallisin mielin kaikille DanceDeck tuotteille.

23. Minulla on jo DanceDeck lattia ja tarvitsen lisää laattoja, onko minimitilausta?
Jos sinulla on jo DanceDeck tai DanceDeck Deluxe tanssilattia ja tarvitset vaihtolaattoja tai haluat suurentaa olemassa olevaa lattiaa, emme vaadi mitään minimimäärää. Lähetä meille sähköpostia tilataksesi lisälaatat.

24. Teema häissäni on kokovalkoinen ja haluan kokovalkoisen tanssilattian joka viimeistelee tyylin. Huomasin, että valkoisissa laatoissa on musta reunus: onko tämä reunus mahdollista saada valkoisena?
Kyllä, voimme laittaa sinulle kokovalkoisen laatan. Normaalisti alusta on musta, mutta valmistaaksemme kokovalkoisen lattian, voimme värjätä alustan valkoiseksi. Räätälöidyissä väreissä on lisähinta ja toimitusaika pidentyy 2-3 viikolla erikoistilauksissa.

25. Haluaisin DanceDeck Deluxe lattiaani sopivat reunalistat, onko samansävyisiä saatavilla?
Kyllä, saat reunalistat, jotka sopivat DanceDeck Deluxe lattiaasi. Lisähintaa ei tule, mutta lattian täytyy olla vähintään 5,486m x 5,486m (98,755m2) kokoinen, jotta saat sävyyn sopivat reunalistat. Toimitusaika pitenee 2-3 viikolla erikoistilauksissa. (Huom: räätälöidyt reunalistat ovat saatavilla vain DanceDeck Deluxeen, ei DanceDeckiin. )


DanceDeck Pro:

26. Minkä tyyppisille tansseille DanceDeck Pro soveltuu?
DanceDeck Pro on ihanteellinen kaiken tyyppisille tansseille.
Alun perin DK Pro kehitettiin ammattitanssijoille, sopimaan erityisesti niihin tarpeisiin, joita ammattitanssijoilla on. Siksi DK Pro siirrettävä tanssilattia on ihanteellinen tanssikilpailuihin, näytöksiin ja ammattimaisiin tanssistudioihin harjoituslattiaksi. Upea, saumaton, kokopuinen ulkonäkö, tekee DK Pro:sta ihanteellisen häihin ja muihin erityistilaisuuksiin.

27. Missä väreissä lattia on saatavilla?
DanceDeck Pro on valmistettu puusta ja saatavilla vaaleana vaahterana tai luonnollisena tammena. Katso värit.

28. Mistä DanceDeck Pro on tehty?
DK Pro on 100 % puuta ja se on tehty käsin markkinoiden laadukkaimmaksi siirrettäväksi tanssilattiaksi. Lattiassamme ei ole lastulevyä tai halpoja komponentteja, jotka häiritsevät lattian eleganttia ulkonäköä tai tuntua. DanceDeck Pro on ainoa siirrettävä tanssilattia, jonka reunalistat ovat puuta.

29. Onko DanceDeck Prossa reunalistoja?
Kyllä, DanceDeck Prossa on sopiva, kaltevat, puiset reunalistat ja kulmapalat. Tämä on ainoa siirrettävä tanssilattia, jonka reunalistat ovat puuta. Reunalistojen avulla kulkeminen lattialle on sulavaa ja vältetään kompastelua. Puiset reunalistat antavat siirrettävälle DK Prolle elegantin ulkonäön. Katso miltä se näyttää.

30. Yritän löytää hinnan DanceDeck Pro:lle – mutta en löydä hinnastoa?
Meillä ei ole hinnastoa, koska kaikki tarjouksemme sisältävät rahdin. Saat nopeasti perusteellisen tarjouksen täyttämällä ja lähettämällä tarjouspyyntölomakkeen.

31. Saako DanceDeck Prolle varastokärryn?

Kyllä, saatavilla on varastointi-/kuljetuskärry, joka on suunniteltu erityisesti DK Prolle. DK Pro kärryyn mahtuu jopa 25 paneelia (aseta paneelit pystyyn, puu puuta vasten, jotta vältyt naarmuilta) ja sitä suositellaan paneelien varastointiin ja kuljetukseen. Tämä myös vähentää asennus- ja purkamisaikaa merkittävästi.

32. Kuinka kauan kestää 6,096m x 6,096m kokoisen tanssilattian asennus?
Normaali asennusaika tämän kokoiselle tanssilattialle on 1 tunti kahdelta henkilöltä. Suosittelemme tutustumaan tarkasti asennusohjeisiin ennen asennusta, koska sieltä löytyy neuvoja ja vinkkejä, jotka on otettava huomioon.

33. Mielestäni lampun vaihtaminen on vaikeaa, pystynkö asentamaan itse DanceDeck tanssilattian?
Kyllä, kaikki pystyvät siihen. Yksinkertainen "klikkaa paikalleen"-systeemi tekee asennuksesta helppoa. Katso kuinka tanssilattia asennetaan.

34. Tarvitsenko ohjeet asentaakseni DanceDeck Pron?
Kyllä. Suosittelemme tutustumaan tarkasti asennusohjeisiin, kun asennat tanssilattian ensimmäistä kertaa. Vaikka DanceDeck Pro on helppo asentaa, sitä käsiteltävä varoen, jotta vältytään vahingoittamasta lattiaa ja lukitusjärjestelmää. Katso kuinka tanssilattia asennetaan.

35. Voiko DanceDeck Prota käyttää ulkona?
Kyllä, DanceDeck Prota voi käyttää ulkona juhlateltassa tai katoksen alla. Suosittelemme kuitenkin, ettei lattiaa jätetä ulos yön yli, koska kosteus voi vahingoittaa puuta.

36. Suunnittelen häitä, joihin tulee 200 vierasta, minkä kokoinen tanssilattian pitäisi olla?
Laskemme, että 200 vieraan juhlissa tanssilattialla on jatkuvasti noin 70 henkeä. 70 tanssijalle suosittelemme hankkimaan 5,486m x 5,486m kokoisen tanssilattian. Katso tanssilattian koon laskemistaulukko saadaksesi lisää tietoa.

37. Mitä teen, jos paneeli vaurioituu?
Voit tilata uuden paneelin.

38. Miten puhdistan lattian?
DanceDeck Pro on helppo puhdistaa, mutta ole varovainen, koska lattia on puuta. Tavalliseen puhdistamiseen suosittelemme, että aloitat kuivalla mopilla ja poistat irtoroskat. Jos on tarpeen, jatka kostealla mopilla. Kenkien jättämiin jälkiin, naarmuihin, musteeseen ja muihin tahroihin suosittelemme denaturoitua alkoholia (myydään useimmissa rautakaupoissa). DanceDeck Professional tanssilattian puhdistusainetta voidaan käyttää turvallisin mielin kaikille DanceDeck tuotteille.

39. Mikä on paras tapa varastoida DK Pro.
Suosittelemme ehdottomasti ostamaan erityisesti suunnitellun varastokärryn. Kärryyn mahtuu jopa 25 paneelia pystyasennossa ja se myös vähentää asennus- ja purkamisaikaa merkittävästi. Jos varastoit DK Pron ilman kärryä, suosittelemme varastoimaan paneelit pystyasennossa, puu puuta vasten (jotta vältytään naarmuilta).