Kuinka tilata siirrettävä tai pysyvä tanssilattia

Oletko kiinnostunut tanssilattioistamme? Näin teet tilauksen!

Kohta 1: Pyydä tarjous.
Saadaksesi tarjouksen, täytä tarjouspyyntölomakkeemme tai soita tanssilattiaspesialisteillemme +47 940 31 562. Hinnastojamme ei ole nettisivuillamme, koska rahtikulut vaihtelevat tilausmäärien ja toimitusosoitteiden mukaan.

Kohta 2: Lue toimintaperiaatteemme ja huolehdi maksusta.
Käy läpi huolella toimintaperiaatteemme ja menettelytapamme ennen kuin tilaat tanssilattian. Sinun täytyy huolehtia maksusta, ennen kuin lähetämme tilauksesi, joten tutustu huolella maksuehtoihimme ja vaatimuksiimme.

Kohta 3: Allekirjoita, kirjoita päivämäärä.
Kun olet käynyt läpi tarjouksemme tanssilattiastasi, lukenut toimintaperiaatteemme ja huolehtinut maksusta, lähetä päivätty ja allekirjoitettu tarjous takaisin meille. Allekirjoitettu tarjous on virallinen tilauksesi, joten pidä se tallessa. Jos otat meihin yhteyttä koskien tanssilattiatilaustasi, kerro tarjousnumerosi nopeuttaaksesi pyyntösi käsittelyä.

TANSSILATTIAN VUOKRAUS
Huom:
1. Vuokrausmahdollisuus on saatavilla myöhemmin
2. SignaFlex:a ja Signature Premiere mattoja ei vuokrata.


Kohta 1: Pyydä tarjous.
Saadaksesi tarjouksen, täytä tarjouspyyntölomakkeemmetai soita tanssilattiaspesialisteillemme +47 940 31 562. Hinnastojamme ei ole nettisivuillamme, koska rahtikulut vaihtelevat tilausmäärien ja toimitusosoitteiden mukaan.

Kohta 2: Lue toimintaperiaatteemme ja huolehdi maksusta
Käy läpi huolella toimintaperiaatteemme ja menettelytapamme ennen kuin tilaat tanssilattian. Sinun täytyy huolehtia maksusta ja panttimaksusta, ennen kuin lähetämme tilauksesi, joten tutustu huolella maksuehtoihimme ja vaatimuksiimme.

Kohta 3: Allekirjoita, kirjoita päivämäärä.
Kun olet käynyt läpi tarjouksemme tanssilattiastasi, lukenut toimintaperiaatteemme ja huolehtinut maksusta, lähetä päivätty ja allekirjoitettu tarjous takaisin meille. Jos maksat luottokortilla, liitä mukaan luottokortin valtuutuslomake, joka lähetettiin sinulle yhdessä tarjouksen kanssa. Allekirjoitettu tarjous on virallinen tilauksesi, joten pidä se tallessa. Jos otat meihin yhteyttä koskien tanssilattiatilaustasi, kerro tarjousnumerosi nopeuttaaksesi pyyntösi käsittelyä.

Soita +47 940 31 562,
tai lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta.