Signature matot

Punaiset ja valkoiset matot lisäävät eleganssia jokaiseen tilaisuuteen. Mikään ei symbolisoi "ensi-iltaa" paremmin kuin upea, punainen matto. Signaturen matot ovat todellinen piste i:n päällä jokaisessa juhlatilassa tai tapahtumassa. Signaturen tuotevalikoiman matot ovat laadukasta plyysiä, joka on upeannäköistä ja edullista. Meidän mattomme sopivat loistavasti elokuvien ensi-iltoihin, ravintoloiden ja baarien avajaisiin, liikkeiden sisääntuloalueisiin, auloihin, häihin ja muihin erityisiin tilaisuuksiin, mitä nyt mieleen juolahtaa!

Useita standardikokoja saatavilla – "valmiina rullattavaksi"
Mattojamme voi käyttää niin sisällä, kuin ulkonakin. Matot on viimeistelty kaikilta 4 sivulta, joten ne ovat "valmiit rullattavaksi" heti kun saat ne. Signaturen matot ovat saatavilla standardikoossa leveys (0,9m ja 1,2m) ja pituus (7,6m ja 15,2m). Varastosta parhaiten myyvät värit: punainen ja valkoinen. Suosittelemme mattoteipin käyttöä (meiltä saat kahta erilaista) maton kiinnittämiseen, erityisesti jos käyttäjiä on erityisen paljon.
Oma logosi ja paljon muuta…

Etsitkö aivan erityistä mattoa tilaasi tai tapahtumaasi? Punainen ja valkoinen eivät ole ainoat värit joita myymme. Anna meidän auttaa – erikoisalaamme on mittatilausmatot ja voimme tehdä todella upeat matot logojen, tai muun designin avulla – Ota yhteyttä!


Katso Pysyvä Tanssilattia | Tulosta Tuoteluettelot PDF