Valitse tarpeisiisi sopiva tanssilattia

Tanssilattia.net tarjoaa siirrettäviä tanssilattioita jokaiseen tilaan ja budjettiin. Jos järjestät vaikkapa ammattimaisen tanssikilpailun tai suuren grillijuhlan takapihallasi, DanceDeck:n tuotevalikoimasta löytyy väliaikainen tanssilattia juuri sinulle.
DanceDeck Deluxe on tammiparkettipintainen, muovinen laattamoduulilattia ja DanceDeck Pro suurimoduulinen vaihtoehto, jonka avulla saat aitopuisen tanssilattian, valinta jonka avulla saat samat ominaisuudet kuin ammattimaisilla on käytössään. Jos tarvitset pysyvämpää tanssilattiaratkaisua, voisit harkita monipuolista SignaFlex vinyylilattiaa.

Beskrivelse: permanent dance flooring

Erinomainen vaihtoehto kalliille puulattialle on SignaFlex, Signaturen pehmustettu, rullattu vinyylitanssilattia, joka on ihanteellinen pysyväksi lattiaksi esimerkiksi tanssistudioihin, kotistudioihin tai esiintymispaikkoihin. Se on suunniteltu antamaan erityinen suoja ja mukavuus tanssijoille kovaa alustaa vastaan. SignaFlex on erinomainen vaihtoehto kalliille ja huoltotoimenpiteitä vaativalle puulattialle – se on kustannustehokas ja ominaisuuksiltaan loistava; iskunvaimennus, liukumisenesto, vakaus ja äänenvaimennus. SignaFlex on myös helppo asentaa ja ylläpitää, ja sitä voidaan käyttää siirrettävänä lattiana kiertueilla.

Vinyylilattia, joka näyttää puulta, edullisemmin!
SignaFlex tarjoaa sinulle laajan valikoiman tanssistudioosi – 18 eri väriä – jotka sopivat lähes jokaiseen tanssistudioon, sisustukseen tai teemaan. Valitse 8 erilaisen, puunnäköisen tanssilattian välillä, saat aidon puun ulkonäön ilman samaa kustannustasoa tai huoltotoimenpiteitä. Lisäksi SignaFlex:n kanssa vältyt ikäviltä heijasteilta jopa käytettäessä kirkkaimpia lavavalaistuksia. SignaFlex on pysyvä tanssilattia, joka rullataan paikoilleen tasaisesti. Levyt yhteen hitsaamalla luodaan saumaton, pysyvä tanssilattia, joka ei taivu tai halkeile – ei edes kovissa ja toistuvissa harjoituksissa.
SignaFlex on käytännöllinen ja taloudellinen vaihtoehto puiselle tanssilattialle – eikä sinun tarvitse luopua perinteisen puulattian ulkonäöstä ja tunnelmasta tanssistudiossasi. Kehittyneiden ominaisuuksien avulla saat hyvin "tanssittavuuden" ja turvallisen alustan tanssijoille. SignaFlex tarjoaa tanssijoille monta etua – se antaa tanssijoille ihanan tanssiolon ja samalla se suojaa loukkaantumisilta.

SignaFlex pysyvä tanssilattia koostuu viidestä kerroksesta, jotka maksimoivat tanssilattiasi potentiaalin. Kestävä pintakerros on polyuretaania (1), joka on likaa hylkivä, suojaa naarmuuntumiselta ja sisältää antibakteerisia ainesosia, joka estävät bakteerien leviämistä – erityinen terveysbonus kaikille tanssilattioille!

Kulutuskerros alempana (2) antaa erinomaisen kestävyyden ja liukuesteen. Kulutuskerros tarjoaa samalla pehmeän tunnun ja juuri sopivasti luistoa antamaan tanssijoille turvaa ja itsevarmuutta.

Kaunis, graafinen kerros (3) luo mielikuvan aidoista puulankuista; ja aidot värit korostavat sisustustasi.

Vahvistettu, lasikuituinen sisäkerros (4) lisää vakautta – joka tarkoittaa sitä, että SignaFlex pysyvä tanssilattia ei kutistu, laajene tai taivu ajan myötä.

Viimeiseksi, suljettu selluloidivaahtotuki tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, erinomaisen vakauden ja hyvän jouston tanssijoille. Tämä alin kerros minimoi tärinän, joka jälleen suojaa tanssijoita rasitusvammoilta. SignaFlex on saatavilla 4 eri vahvuudessa – mikä takaa ylivoimaisen mukavuuden kovimmillakin betonilattioilla. SignaFlex pysyvä tanssilattia on tarpeeksi vahva kestämään rakennustelineet ja lavasteet, eikä se halkeile, hajoa tai mätäne ajan myötä.

Helppo asentaa ja huoltaa

SignaFlex rullataan tasaiseksi ja se pysyy tasaisena. Tee saumaton, pysyvä tanssilattia hitsatuilla tangoilla ja pysyvällä lattialiimalla. Kun lattia on hitsattu ja kunnollisesti kiinnitetty alustaan, se ei liiku tai taivu, edes erittäin kovassa käytössä tai painavien rakennustelineiden tai kulissien alla. Extra-leveät lattiarullat ovat 1,68m leveät. Tämä vähentää hitsattujen liitosten tarvetta, joka taas nopeuttaa tanssilattian asentamista.
SignaFlex:a voidaan myös käyttää irtonaisena, siirrettävänä tanssilattiana kiertueilla tai muussa väliaikaisessa käytössä. Se voidaan kiinnittää huolellisesti vakaaseen alustaan kaksipuolisella teipillä, esimerkiksi mattoteipillä.

Saatavilla useassa vahvuudessa, sävyissä ja väreissä
SignaFlex pysyvä tanssilattia on saatavilla 4 eri vahvuudessa – valitset sen, joka sopii sinulle ja alustaasi. Valitse 3,9mm paksuinen lattia, jos peität mukautuvan alustan tai joustavan lattian. Valitse 8mm paksuus silloin, kun peität kovaa betonilattiaa tai alustaa, joka on hieman epätasainen. 8mm paksuista lattiaa voidaan käyttää luomaan joustava tanssilattia, joka vähentää rasitusta ja kulumia. Valitse 8 eri sävyvaihtoehdon väliltä, jotka näyttävät aivan oikealta puulta. Tai korosta tanssistudiosi tai sisustuksesi väritystä, valitsemalla 10 erilaisen värin joukosta.


Katso Siirrettävä Tanssilattia | Tulosta Tuoteluettelot PDF8 puujäljitelmäsävyä 10 tanssilattiaväriä:
               


 

 

 

 

Vaahtera   Tammi   Koivu   Kultainen
kirsikka
  Harmaa   Keltainen   Vihreä   Oranssi   Beige
               
Kirsikka   Zelkova   Tiikeri tammi   Antiikki tammi   Tummanvihreä   Punainen   Tummansininen   Sinivihreä   Taivaansininen