Tuotteet

Moduuleista koostuva, puumainen laminaattitanssilattia

DanceDeck (DK) on edullisin siirrettävä tanssilattia.

DK siirrettävä tanssilattia on monipuolinen ja käytännöllinen ja sopii jokaiseen budjettiin.
DanceDeck siirrettävä tanssilattia on erinomainen kotikäyttöön, hotelleihin ja motelleihin, kun etsitään käytännöllistä tanssilattiaa erityistilaisuuksiin, tanssistudioille, jotka etsivät kevyttä matka- tai harjoituslattiaa, messuille ja näyttelyihin. DK näyttää oikealta puulta, mutta se puhdistetaan kuten tavallinen vinyylipinta. DK on helppo asentaa, puhdistaa, kuljettaa ja varastoida – yksinkertaisesti markkinoiden käytännöllisin siirrettävä tanssilattia.


Lue lisää

Tamminen tanssilattia kestävällä muovipohjalla
Moduuleista koostuva tammiparkettipäällyste, jolla saat hetkessä upean tanssilattian. DanceDeck Deluxe (DKX) on heille, jotka etsivät aitopuista tanssilattiaa, mutta eivät tarvitse suuripaneelista järjestelmää. DKX näyttää upealta puulattialta, tammiparketti yhdistettynä polypropeeni pohjan kestävyyteen ja käytännöllisyyteen.

DanceDeck Deluxe sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan käyttää sekä sisä-, että ulkotiloissa. DKX on erittäin suosittu valinta juhlatelttoihin, hotelleihin ja lomakeskuksiin. DKX on paras valinta häihin ja muihin tapahtumiin, joissa tarvitaan puulattian eleganssia, mutta samalla vaaditaan käytännöllistä, kestävää ja helposti asennettavaa järjestelmää.


Lue lisää


Maailman paras siirrettävä tanssilattia
Signature Floorings:n paras tanssilattiajärjestelmä – DanceDeck Pro (DK Pro) – tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja laadun.
DK Pro on käsintehty, huippulaadukas siirrettävä tanssilattia, kun tarvitaan kaunista, huippuominaisuuksilla varustettua ja helposti asennettavaa tassilattiaa. Asiakkaihimme kuuluu maailman arvostetuimpia tanssikilpailuja, yökerhoja, kouluja ja kuntia.

Lue lisää
UltraDeck tanssilattia

Ultradeck on ihanteellinen tanssilattiamateriaali sinulle, joka haluaa saada halvalla tanssilattian ja joka ei esitä ammattitason vaatimuksia sille. UltraDeck luo sileän ja tasaisen sekä hieman joustavan tanssilattian. UltraDeck on täydellinen valinta festivaaleille, yksityisiin tanssitilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin.


Lue lisää
Expressdeck ja Alpadeck
Valitse kahden fantastisen vaihtoehdon välillä ja rakenne ammattimainen lava nopeasti ja edullisesti. Suunnittele oma räätälöity ExpressDeck- tai AlphaDeck-lavajärjestelmä, tai valitse AlphaDeck-pakettien joukosta.
Multiarena on ilo esitellä AlphaDeck ja ExpressDeck – parhaat tuotteemme moduulipohjaisissa lavajärjestelmissä kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin! Nyt voit itse rakentaa helposti räätälöidyn lavan tai hienostuneen lattiajärjestelmän ilman, että joudut tuhlaamaan rahaasi ja aikaasi palkkaamalla jonkun tekemään työn puolestasi.


Lue lisää
Beskrivelse: permanent dance flooring

Vinyylilattia, joka näyttää puulta, edullisemmin!
SignaFlex tarjoaa sinulle laajan valikoiman tanssistudioosi – 18 eri väriä – jotka sopivat lähes jokaiseen tanssistudioon, sisustukseen tai teemaan. Valitse 8 erilaisen, puunnäköisen tanssilattian välillä, saat aidon puun ulkonäön ilman samaa kustannustasoa tai huoltotoimenpiteitä. Lisäksi SignaFlex:n kanssa vältyt ikäviltä heijasteilta jopa käytettäessä kirkkaimpia lavavalaistuksia. SignaFlex on pysyvä tanssilattia, joka rullataan paikoilleen tasaisesti. Levyt yhteen hitsaamalla luodaan saumaton, pysyvä tanssilattia, joka ei taivu tai halkeile – ei edes kovissa ja toistuvissa harjoituksissa.


Lue lisää


Signature matot
Punaiset ja valkoiset matot lisäävät eleganssia jokaiseen tilaisuuteen. Mikään ei symbolisoi "ensi-iltaa" paremmin kuin upea, punainen matto. Signaturen matot ovat todellinen piste i:n päällä jokaisessa juhlatilassa tai tapahtumassa. Signaturen tuotevalikoiman matot ovat laadukasta plyysiä, joka on upeannäköistä ja edullista. Meidän mattomme sopivat loistavasti elokuvien ensi-iltoihin, ravintoloiden ja baarien avajaisiin, liikkeiden sisääntuloalueisiin, auloihin, häihin ja muihin erityisiin tilaisuuksiin, mitä nyt mieleen juolahtaa!


Lue lisää