Edullinen, siirrettävä tanssilattiaModuulipohjainen, puunomainen laminaattitanssilattia DanceDeck (DK) on edullisin siirrettävä tanssilattia. DK siirrettävä tanssilattia on monipuolinen, käytännöllinen ja sopii kaikkiin budjetteihin.

DanceDeck siirrettävä tanssilattia on erinomainen kotikäyttöön, hotelleihin ja motelleihin, kun etsitään käytännöllistä tanssilattiaa erityistilaisuuksiin, tanssistudioille, jotka etsivät kevyttä matka- tai harjoituslattiaa, messuille ja näyttelyihin. DK näyttää oikealta puulta, mutta se puhdistetaan kuten tavallinen vinyylipinta. DK on helppo asentaa, puhdistaa, kuljettaa ja varastoida – yksinkertaisesti markkinoiden käytännöllisin siirrettävä tanssilattia.

Kestävät tanssilattialaatat ovat käytännöllisiä ja kevyitä
DK lattialaatat ovat 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm kokoisia ja painavat vähemmän kuin 907g, ja niissä on yksinkertainen 7-lukon klikkauslukitus. DenceDeck laatoissa on 2 kerrosta – ylempi kerros on vinyylilaminoitu, vahaton päällyste, joka tuntuu oikealta puulta. DK:n pohja on polypropeeni kopolymeeria. Se on suunniteltu erityisesti tukemaan ylintä kerrosta – niin että, se istuu tukevasti perustassa. Tässä muovituessa on monta etua – se hylkii vettä, sopii useimpiin pintoihin, antaa kestävän lukitussysteemin ja tekee laatasta kevyen käsitellä. Kanavoitu alapinta huolehtii salaojituksesta ja ylimääräisistä vuodoista – tämä antaa lisätukea pehmeillä tai epätasaisilla pinnoilla.

Asennus
DanceDeck:n yksinkertainen klikkaussysteemi mahdollistaa nopean asennuksen ilman työkaluja. Kaikki osaavat kasata tämän siirrettävän tanssilattian. 3,658m x 3,658m kokoisen tanssilattian kokoaa 2 henkilöä puolessa tunnissa! Jotta asentaminen olisi vielä helpompaa, DanceDeck toimitetaan valmiiksi kootuissa 91,44cm x 91,44cm paneeleissa. Patentoitu 7-lukon liitäntä (eniten lukkoja per levy markkinoilla) antaa markkinoiden helpoimman ja varmimman lukituksen siirrettävissä tanssilattioissa. Katso asennusajat ja –ohjeet.

Värit
DanceDeck vinyylilaatat ovat saatavissa 4 värissä: Tumma puu, vaalea puu, musta ja valkoinen. Reunalistat ovat mustat. DanceDeck on helppo puhdistaa ja huoltaa kaikilla tavallisilla, vahattomilla vinyylinpuhdistusaineilla.Musta Valkoinen Vaalea tammi Tumma tammi


Kaltevat reunat

DanceDeck:n reunalistojen ja kulmapalojen avulla liikkuminen on sujuvaa ja vältetään kompastelut. Ne peittävät samalla lukituksen ja antavat elegantin tanssilattian. DanceDeck:n reunalistat ovat mustaa muovia. Reunakappaleita on kahta tyyppiä – reunalistat ja kulmapalat. Viimeistelläksesi lattian, sinun tulee tilata molempia. Reunalistat ovat samanpituisia kuin laatat (30,48cm x 6,35cm).
Katso kuinka lasket reunakappaleiden tarpeen.
Kuljetuskärry
Sopiva kuljetuskärry on saatavilla – tämä säästää asennus- ja purkuaikaa. Sitä voidaan käyttää myös varastoinnissa. DanceDeck kuljetuskärry on suunniteltu erityisesti 91,44cm x 91,44cm paneelilevyille. Katso erityistiedot.

Vaihtoehtoja
Me tarjoamme monia, räätälöityjä ratkaisuja, joten älä epäröi kysyä! Joitain harkinnanarvoisia vaihtoehtoja:
• Koko valkoinen tanssilattia. Voit tehdä erikoistilauksena täysin valkoisen tanssilattian – johon sisältyy valkoinen polypropeenipohja (vakiovärinä musta) ja valkoinen laminaattipinta.
• Sopivat reunapalat. Vakiovärimme reunapaloihin on musta, mutta voit erikoistilauksena saat lattiaasi sopivat reunapalat.

Tuotamme kaikki siirrettävät tanssilattiamme, joten voimme toteuttaa monia, räätälöityjä pyyntöjä.
Ota yhteyttä numeroon: +47 940 31 562 tai lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta.