UltraDeck tanssilattiaUltradeck on ihanteellinen tanssilattiamateriaali sinulle, joka haluaa saada halvalla tanssilattian ja joka ei esitä ammattitason vaatimuksia sille. UltraDeck luo sileän ja tasaisen sekä hieman joustavan tanssilattian.

UltraDeck on täydellinen valinta festivaaleille, yksityisiin tanssitilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin.

Kukin lattiamoduuli on kooltaan 60,96 x 30,48 x 2,86 cm, ja moduulit toimitetaan 121 x 91 cm:n pakkauksissa asennuksen ja purkamisen tehostamiseksi . Asennus suoritetaan helposti ja nopeasti ilman erikoistyökaluja. Asennus viimeistellään asentamalla musta kehys lattian ympärille. Se tekee lattiasta hyvännäköisen ja estää tanssijoita kompastumasta lattian laitoihin.

UltraDeckin tanssi- ja tapahtumalattia on helppo puhdistaa ja huoltaa. Korkeapainepesua suositellaan. Lattia kestää myös pesuaineita, joilla esimerkiksi talosi lattia pestään puhtaaksi tavallisessa tapauksessa.

UltraDeck-tanssilattiaa on saatavana joko rei'itettynä tai sileänä versiona. Rei'itetty lattia tulee valita, jos lattiaa aiotaan käyttää ulkotiloissa. Tällöin sadevesi pääsee paremmin lattian läpi. Jos tanssilattia asennetaan ruohokentälle, rei'itys myötävaikuttaa siihen, että ruohokenttä saa ilmaa, vettä ja vähän valoa.

Tuotteen ylivertainen rakenne tekee siitä erään parhaimmista alan tuotteista asennusajan nopeuden ja hinnan suhteen.

Moduulin alapinnassa on erityisiä kaapelikanavia, joiden avulla sähköjohdot on helppo asentaa esimerkiksi tietoliikennelaitteiden ja valonheitinten käyttöä varten.